Jedna od najpopularnijih ličnosti sa naših prostora, Ceca Ražnatović, nakon svog prvog pojavljivanja u javnosti i pjesme pod nazivom “Cvetak zanovetak”, osvojila je velike simpatije javnosti, a prozvana balkanska diva je nastavila plijeniti pažnju i godinama kasnije. Uspjeh njene muzičke karijere je manje više svima poznat, a udajom za Željka Ražnatovića uspjela je privući dodatnu popularnost, koja je svakako imala utjecaja i u poslovnoj sferi njenog života.

Svoju vezu sa Željkom odlučila je ozvaničiti brakom koji je nastupio tokom 1995. godine, tada su privukli veliku pažnju svih medija u regionu, a scene sa vjenčanja prenosilo je i nekoliko televizija. Međutim, sudbina je imala nešto drugačije planove za njih dvoje, na vrhuncu njihove ljubavi uslijedio je Arkanov odlazak a Ceca je ostala brinuti o sinu Veljku i kćerki Anastasiji.

Nakon Arkanove smrti, mediji su dugo vremena nagađali o mnogim stvarima iz njihovog života, pojavile su se određene teorije zavjere, a posebnu pažnju zadobio je odnos između Željkove majke Slavke i Cece. S obzirom da se nakon razvoda Željko odlučio za život sa majkom, ona je bila ključna uloga u njegovom životu, za koju je bio izuzetno vezan.

Ceca je bila svjesna odnosa koji je Željko njegovao sa Slavkom, a kako je poznato, ona je često dolazila u njihovu porodičnu kuću gdje su uživale u zajedničkom druženju. Nedavno je na društvenim mrežama objavljena jedna zajednička fotografija koja je izazvala veliku polemiku na društvenim mrežama, a na njoj možemo vidjeti Cecu u zagrljaju svoje svekrve. Slavka je preminula u svojoj 87. godini života tokom 2012. a spletom okolnosti Ceca nije bila u mogućnosti prisustvovati njenom ispraćaju.

“Pogodila me vest o smrti svekrve, ali bilo je skoro nemoguće otkazati koncerte, jer bih ugrozila druge ljude uključene u njihovu organizaciju. Da sam bila bliže pomerila bih ili otkazala koncerte. Cela moja porodica, majka otac, ujak i moja deca su bili na sahrani ” – izjavila je Ceca svojevremeno.

Preporučeno