Zdravko Čolić je defintivinio jedan od najpostojanijih pjevača na cijelom prostoru Balkana., Dovoljno je da samo kažemo da je na sceni prisutan skoro 40 godina, a da iza sebe nem,a niti jednu mrlju u karijeri, i da ni sa kime nikada nije bio u svađi od svojih kolega. On živi u beogradskom prigradskom naselju, gdje nema nikakvih kuća oko njega, a topli dom je sagradio sa suprugom Sanjom i sa svoje dvije ćerke, koje itekako vole društvene mreže. 

Već i vrapci na grani znaju za sklonost javnosti  kćeri Zdravka Čolića. Una Čolić, glazbenikova starija kćerka, aktivna je i na Instagramu, s pratiteljima dijeli događaje iz osobnog života, uključujući prve kazališne predstave, ali i druge aktivnosti koje fanovi vole da vide. Unine objave dijele i mladi i stari, prate je i očevi kolege, a očito je da Čola nema utjecaja na sadržaje koje će otac dijeliti s njom. Da su Zdravka pitali za ijedan aspekt njezine privatnosti, ne bi ga otkrila na licu mjesta, međutim, retrospektivno je shvatio da nema pravo sudjelovati u odlukama svoje nasljednice, studentice i mlade žene koja je svjesni radnji i rezultata.

Jednostavno, takva su vremena došla, i sam Čola se pomirio sa ovakvim trendom koji je itekako popularan kod mladih osoba. Spomenuta društvena mreža iznimno je bliska Uni, a danas je postala popularna zbog koga drugog nego zbog nje. Kći Zdravka Čolića poduzela je još jednu akciju koja je šokirala sve, a time je privukla i širu javnost. Naime, neuspješni su bili nasljedničini pokušaji bavljenja ekstremnim sportovima, pa tako i skokom s padobranom. Nije isključeno da su time bili zaprepašteni i Aleksandrini ponosni roditelji, kao i mnogi Unini poklonici, među kojima je bilo i onih koji su joj odali priznanje za hrabrost, ohrabrili je na daljnji korak.

Sa druge strane, supruga Zdravka Čolića ne uživa toliko u kamerama i javnim nastupima. Upravo je to razlog zašto se već godinama šuška o glazbenikovu vjenčanju sa stidnom učiteljicom iz Beograda. Istini za volju, nagađanjima je doprinijelo i Čolino ponašanje, poput zmije s nogama, prikrivanje osobne privatnosti. Dugo se nije znalo da je s Aleksandrom u dugoj i ugodnoj vezi, tajile su se i informacije o njihovom vjenčanju, a tek kada su kćeri Una i Lara stasale da govore same za sebe, supružnici su počeli otkrivati ​​neke detalje za medije. Budući da Čoline ljubavi uvelike imaju profile na Instagramu, prati ih preko 30.000 ljudi, profili im otkrivaju  sve detalje iz njihovog privatnog života, što čoli skoro nikako i da ne odgovara. 

Preporučeno