Dragana Mirković je neko ko je godinama na javnoj sceni, ona je kako svi nazivaju miljenica cele regije i Balkana. Također, ona je jedna od retkih pevačica koja je uspela za sve ove godine da se ne vređa po medijima i da za sobom ne vuče skandale, i to je zasigurno veliki uspeh, jer retko koja njena koleginica je to uspela. Svi smo imali priliku da gledamo i čitamo izjave pevača i pevačica koji su pričali o tome kako su zbog pandemije ostali bez dosta nastupa, ali je sada situacija dosta bolja i nastupi su krenuli kao i pre.

Kao što smo rekli pevačica Dragana Mirković je jako dugo vremena na estradnoj sceni i svi misle kako je ona dovoljno o svom životu otkrila. Mi o njoj znamo tek toliko koliko nam ona otkrije, a ona voli svoju privatnost da čuva samo za sebe. U nekoliko emisija su je voditelji pitali koliko ima godina, ali ona to nije htela da kaže, samo se smijala i prešla je na drugo pitanje. Međutim, ona je 18 tog januara napunila 52 godine, a svi su mislili da ona ima manje godina. Ona se za svoje godine jako dobro drži, njen vedri dug i osmeh ne odaju njene godine i zato je prednost.

Dragana je sinoć imala jedan poseban razlog za slavlje, koji nikako nije želela da sakrije od očiju javnosti. Tako je pevačica na svom Instagram profilu objavila sliku sa svojom sestrom, sa prolave njenog rođenanda. Kako se može suditi po odevnoj kombinaciji koju je pevačica sama izabrala, u pitanju je bilo gala slavlje, a naravno da nije izostala i emotivna čestitka koju je Dragana Mirković objavila na svom Instagram storiju. “Srećan rođendan želim najboljoj sestri na svetu! Voli te tvoja Gaga”, napisala je Dragana uz neizostavni emotikon srca.

Preporučeno