Iako je Zoran Marjanović još pre mesec dana osuđen na 40 godina zatvora zbog ubi*va svoje supruge Jelene Marjanović, jednostavno se ne stišavaju strasti oko celog ovog slučaja. Podsećamo, za sve vas koji niste upoznati, jednostavno poslednjih 5 godina trajalao je mukotrpno suđenje za ubis*vo popularne srpske pevačice, a celi slučaj je obavijen velom tajne.

Naime, na kraju mu je pressuđeno bez ijednog konkretnog dokaza, a mnogi veruju da su njegovi otac i majka itekako upleteni za nestanak i ubistv* svoje snaje Jelene marjanović. Zorica Marjanović, Zpranova majka je 2016 godine lagala na samom suđenju, a ana sve su je pisilili Zoran i njen suprug. Naime, njihov telefon je prisluškivan, kada im je ona rekla zašto je teraju da laže,a oni su joj odgovorili sa Ćuti bre matora, zar ne vidiš da smo ih zaj*bali.

“Zato je i odlučeno da se stave “na mere”, odnosno da se oni prisluškuju. Postavljene su bubice u njihov automobil, ali je to tada odlučeno naprečac, nije bilo vremena da se čeka procedura i sada ti razgovori nisu validan dokaz. Ipak, morali smo da budemo sigurni da oni nešto kriju, što se i pokazalo tačnim. Na osnovu ovih razgovora znali smo u kom smeru da krenemo…” – objasnio je tada izvor.

Nakon toga je uporno odbijala da ide na poligraf, na što je imala pravo prema zakonu, a evo šta izvor još navodi:”Tada je saslušavana, između ostalog, i zbog tih njenih navodnih paranormalnih i isceliteljskih moći, po kojima je i poznata u Borči. Trebalo je ispitati u tom trenutku da li su možda neka religijska ili sektaška uverenja bila motiv za ubistvo” – navodi izvor.

Preporučeno