Kao što i sami možete da vidite, danas ćemo malo da govorimo o popularnim srpskim glumcima, koji su na žalost preminuli, i više nisu sa nama. jednostavno, vreme čini svoje, a neki su se zbog bolesti poput Mire banjac, u potpunosti povukli sa malih i velikih TV ekrana. Neki su nas na žalost i napustili, a kada samo pomenemo Batu Stojkovića, Ljubišu Samardića ili Dragana Nikoličća, vidimo koliko je srpska glumačka scena, zapravo do sada izgubila.

Kao šrto i sami možete da vidite, mi ćemo dabnas da govorimo o Živki Matić, srpskoj glumici koja se proslavilaa u TV seriji koja je bila jako gledana”Građani sela Luga”: Ona je u ovoj seriji imala tu čast da glumi sa legendarnim Batom Živojinovićem. Imala je pored ovoga jako puno dobrih uloga, ali ovaj je definitivno obeležio njenu celu karijeru. Međutim, kada se zavesaa spustila, ona je sotala sama bez igde ikoga, i faktički je svoj život završila na ulici. Živka Matić je ako niste znali, rođena sada već davne 1923 godine nedaleko od požarevca, a porodic je bila više nego dobro stojeća. Otac joj je bio veliki mozak, koji je izvršio faktički celu elektrifikaciju samog Požarevca.

Međutim, i pored svega ona je završila kao siroče, a jako brzo ju je usvoji i jedan bogati bankarski službenik. Ono što mnogi ne znaju da je preminula u 75 godini života, a naapuštena je bila od svih, i na kraju je koristila i narodnu kuhinju saamo da bi preživelaa. Sećate li se je vi, i po kojim zapravo ulogama?

Preporučeno