MI se u nastavku našeg današnjega članka malo foksiramo na domaće estradne zvezde,a  pogotovo na žene koje dominiraju na svakoj društvenoj mreži. Ne treb biti veliki pametnjaković pa reći da ve one koje su malo mlađe i koje se obnaže da imaju puno više pratitelja nego one skromnije. 

To se pogotovo odnosi na društvenu mrežu tik tok, gde devojke koje samo malo pokažunoge ili grudi, definitivno imaju brdo komentara i lajkova, što algoritam svakako prepoznaje i nagrađuje sa većim brojem folovera, ali i zaradom samim time. 

Mi danas govorimo o najgledanijem muzičkom programu u regiji, a to su svakako bez premca “Zvezde Granda”, koje su mlo kočile sa novom sezonom, jer ih niko nije mogoa prenositi, a bio je i manji problem sa žirijem koji je oklevao, i tražio veći honorar nego što je do sada to zapravo bio slučaj. Međuti, Saša POpović je jako dobro znao šta su Zvezde Granda, te je napravio dobitni modul, i snimanje je napokonon moglo ponovo da krene. Jedna od prvih koja se pojavila na samom snimanju jeste i Viki Miljković koja je polako postala i zaštitni znak žirija, i bez nje ne može da prođe niti jedna emisija. 

Tako je Viki pokazala da godine ništa ne moraju da znače, jer se pojavila ao neka devojka, u pantalonama bež boje, a gore je iskombinovala isti sako, a na sve to je imala dekolte koji je bukvalno nosio sve pred sobom. Više je pokazivao nego što je skrivao i izazvao je jako veliki broj reakcija na društvenim mrežama.

Preporučeno