Trenutno na svakom TV kanalu možemo da vidimo neku indijsku, tursku, meksičku ili neku drugu TV sapunicu. Jednostavno svi su vidjeli kako je nekada davno jedna Esmeralda napravila svjetski uspjeh i kako je cijela planeta bila uz male ekrane, da bi saznala da li će Esmeralda jednog dana da progleda.

Ali u 90 im godinama prošlog vijeka, sapunice su bile u razvoju i nisu uopšte bile tako česta pojava na TV kanalima. Jedna od prvih koja se prikazivala u bivšoj Jugoslaviji jeste popularna Dinastija, i prikazivala se samo jednom u sedmici i taj dan nisi mogao a da ne budeš ispred malih ekrana i da ne gledaš.

Svi su ponedjeljkom uvečer bili prikovani uz TV ekrane i iščekivali kada će da vide sukobe Kristal i Aleksis koje su se borilaza prevlast u imperiji Karingtonovih. Sigurni smo da znate da se danas elitno beogradsko naslje i zove upravo tako. Kolins Dćoan je njeno ime, i tada je bila najljepša glumica u seriji, a imala je izrazito plave oči koje su muškarce ostavlje bez daha.

Danas ona izgleda skroz drugačije, 2014. godine je uhvaćena u vožnji po dejstvom opijata, a izgleda totalno propalo, a jedino na njoj su ostale plave oči. Jeste li vi bili jedni od onih koji su gledali Dinastiju? Da li biste je danas prepoznali.

Preporučeno