Iako smo već kalendarski nastupili u jesen, i dalje imamo sporadično lepo i sunčano breme, a predsojeći vikend će nam svakako jako dobro doći da još malo uhvatimo vitmina D.  Tako nam sledeća vest stiže iz Beograda, gde se u svakom mogućem trenutku zna neđšto desiti. Iako je temperatura bla neočekivana iznad proseka za ovo doba godine, ipak nije toliko toplo za kupanje, a i može se reći da je voda i dalje jako ledena. aMeđutim, oni sa malo većom tolerancijom za hgladmno vreme, su odlučili da se ipak bućnu u vodu. 

U Rusiji je to sasvim normalna stvar, dok je za Balan to itekako neobična pojava. Međutim, neki su se izgleda previše obradovali pa i zaneli na kraju. Sunčan dan koji je za nama neke je baš omamio, pa su odlučili da se ni manje ni više, nego okupaju u Adi Ciganliji. Njih troje su ušli u vodu i ruke držali u vazduhu. Da li je u pitanju neki izazov ili možda nešto drugo, pitali su se svi prolaznici. Uglavnom, snimak je obišao sve društvene mreže. 

Ovaj je snimak postavljen na Instagram stranici “moj_beo_grad”, a komentari ljudi samo su se nizali jedan ispod drugog: “Doktori njima nisu potrebni. Neki izazov je u pitanju 100%.”Neko im sipao drogu u kokain”, “To se zove vikend trežnjenje, isto sam radio…”,  Ali svaka čast za hrabrost”, … glasili su samo neki od komentara. Šta vi mi mislite o svemu?

Preporučeno