Danas, osmog marta, Mjesec pravi lijepe aspekte sa Suncem, Neptunom i Venerom, pa možemo imati lijepe početke.

Mjesec s Venerom daje odlične odnose pa to treba i iskoristiti, kako emotivno, tako isto i poslovno. Lijepe emocije i intuicije mogu da vam donesu uspjeh i sreću u vašem domu.

Ponedeljak, 08.03.
U ovom mjesečevom danu Mjesec pravi lijepe aspekte sa Suncem i Venerom, ali i sa Neptunom pa možemo imati i lijepe početke u ovoj radnoj sedmici. Mjesec sa Suncem daje smirenost, popularnost i uspješnost bez nekih velikih napora.

Ambicije nisu baš naglašene, ali zato se možete istaknuti i pokazati svoje kvalitete i spsobnosti, a Mjesec s Venerom daje odlične odnose pa i to treba da se iskoristi, kako emotivno tako i poslovno. Vaši čvrsti stavovi sada tačno mogu da procjene koje su kvalitete i vrijednosti. Imate dobar osjećaj kako da se postavite u odnosima kao i u određenim situacijama.

Ljepota, smisao za uljepšavanje i sklad, mogu da vam donesu dosta pozitivnosti. Vrlo je izražena intuicija pa je i poslušajte, pogotovo gdje nema logike. Lijepe emocije i intuicija mogu da vam donesu uspjeh i sreću u ovom danu.

Utorak, 09.03.
U ovom danu Marsove energije Mjesec pravi konjukciju s Plutonom što vam može dati sposobnost da se prilagođavate dok su emocije intenzivne sa željom da se vlada. Pojedine osobe trebaju da obrate pažnju da im neko nešto skriva ili radi iza leđa. Energija pokretanja je mnogo dobra pa možete nešto i da pokrenete što vas vodi do uspjeha.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Preporučeno