Jučer su svi mediji samo pisali o događaju, da je malom Željku Ražnatoviću prvi rođendan, a svi u Srbiji znaju da je 3. juna rođen srpski sin. Svi su samo pisali o tome, a danima unazad se pisalo o ovom velikom događaju. Kao što smo već jučer najavili sami najam ovog ekskluzivnog restorana je koštao 10 hiljada eura.

Samo je torta za rođendan koštala oko 1.000 eura, a i skupo odijelo koje je dobio od svoje bake Cece Ražnnatović koji je plaćeno oko 3 hiljade eura. Ova je žurka pravljena samo za određeni dio gostiju, a u pitanju je bliska familija i par dragih ljudi za obje porodice. Mikrofonom i muzikom su upravljali Ceca i Baja mali Knindža, koji su definitivno cijelu atmosferu digao na noge. Tako kada je mali Baja uzeo mikrofon u ruke i zapjevao svoje velike hitove: ”Majko Srbijo”, “Ptico moja, bijeli labude”, “Volim svoju zemlju”, “Prepelice”, odmah je nastao veliki lom. Marko Šijan, Bogdan i ostali nisu mogli da izdrže pa je krenuo totalni lom, svi su krenuli da se penju po stolovima, trgali su košulje i ostale stvari koje gledamo po kafanam i šatorima.

Veliki je lom napravila pjesma “morem plovi jedna barka”, pa je Ceca uzela mikrofon i zapjevala ovu pjesmu. Kolik je nju Baja počeo da grli da je njoj počela da spada haljina u jednom trenutku koja je više otkrila nego što je mogla sa sakrije. Bilo je raznih komentara, a neki su čak kritikovali Cecu zašto je na djetetovom rođendanu obukla mnogo usku haljinu. Da li vi mislite da je ona pretjeral?

Preporučeno