Za danas vam donosimo jednu jako zanimljivu priču, a može se reći da je vrlo i neprijatna, jer se radi o jednoj djevojci koja je imala neprijetnu situaciju u jednoj pekari. Sada je jedna anonimna ženska osoba podijelila 2019. godine svoju ispovijest u kojoj je prrepričala, može se reći neprijatnu situaciju koju je doživjela u jednoj pekari u Beogradu.

Kako je ona sama rekla, svratila je u jednu pekaru kod Hrama Svetog Save, a onda se malo šokirala: “Ljudi, šta se ovo dešava? Kakva je ovo nekultura zavladala? Ulazim u pekaru preko puta Hrama, i čim sam ušla čujem neke uzdahe, jecaje itd. I pomislim u sebi: Bože ko pušta porni*e u sred bijela dana u pekari.”, napisala je ova djevojka, pa je ispričala i cijelu scenu. “Tu stoje i prodavačica i prodavac i u jednom trenutku to krene da bude toliko bučno da je prodavačica rekla kolegi: “Jao ajde reci im da se utišaju malo”. I on se samo nasmije, i čovjek ispred mene doda: “Moraju i oni nešto da rade”.

Ja sam stajala onako u šoku od cijele situacije i razmišljam da li su mi gadniji ti unutra, vjerovatno pekar i pekarka koji to rade, sve mi je prošlo kroz glavu – da li peru ruke posle toga, ili ovi koji ih takoreći prikrivaju vjerovatno isto to rade ili čovjek koji dobacuje u fazonu “šmekerskim” tonom čime očigledno odobrava to. Ne znam šta više da kažem osim da mi se povraćalo u trenutku i da me ne bi čudilo ubuduće da vidim par koji to radi na ulici”, zaključila je ova mlada djevojka. Šta vi mislite o ovome?

Preporučeno