Danas se malo bavimo domaćom estradom, koja je tek prije par dana malo živnula kada su u pitanju nastupi. Glavna tema nam je Željko Joksimović koji je jako poznati pjevač u Srbiji, ali i u Hrvatskoj i cijeloj regiji, pop pjevač sa najljepšim ljubavnim pjesmama. Također, Željko je predstavljao Srbiju na Euroviziji nekoliko puta, i piše pjesme.

Željko se muzikom bavi još od malena pa je tako sa već 3 godine počeo da svira harmoniku, a danas svira 14 instrumenata, a osim što svira piše i glazbene aranžmane i producira. On većinu svog posla napravi u svom studiju koji je opremio u raskošnoj vilu u Beogradu u kojoj živi sa svojom suprugom Jovanom i njihovo troje djece. Za njh se može reći da su jedan od najpopularnijih parova u cijeloj regiji, a Jovana Joksimović je poznata voditeljica koja je do prije nekoliko počela da radi na K1 televiziji, gdje vodi jutarnji program.

Iako su oni skupa popularni, dali su jedno drugom mjesto za napredovanje i žive u zravoj simbiozi. Oni imaju jako dobra financijska primanja, što dokazuje i vila u kojoj žive, kao i kućne pomoćnice koje sve poslove rade umjesto njih dvoje. Komšije koje žive u blizini, kažu da to nisu naročito dobri ljudi, a Jovana nije nikako fina kao na TV-u i nikad se ne pozdralvja s komšijama. Željko je sa druge strane drugačiji, i uvijek pozdravi.

Također, njihova vila je koštala 2,5 miliona, a da bi je održavali čistom i urednom oni su zaposlili čak 3 pomoćnice, koje rade sve poslove umjesto njih. Ono što su nam komšije otkrile, a to je da ponekad znaju da vide kućne pomoćnice kako se slomiše od posla, nose stvari koje su jako teške dok se Željko i Jovana samo sunčaju i uživaju.

Preporučeno