Kristin Abadir shvatila je šest mjeseci nakon što je počela komunicirati sa svojim “dečkom” da je vara – i podijelila je svoju priču kako bi pomogla drugima da uoče crvene zastavice. Naime, svjesni smo i mi sami da sa ekspanzijom društvenih mreža, puno je lakše da se partner prevari, jer je ona druga strana daleko samo jedan klik. Kristen je shvatila da je njezin ljubavnik ‘Jay’ vara prvi put kad je iz Sydneya doletjela na Novi Zeland kako bi ga vidjela.

22-godišnjakinja je dogovorila sastanak u noćnom klubu, ali je bila “ljuta, frustrirana i zbunjena” kada se njezin dečko nije pojavio. U okrutnom obratu otkriva da je “muškarac” s kojim razgovara zapravo internetski prevarant – i to žena?! Australski influencer rekao je za 7Life: “Moji prijatelji i ja pronašli smo telefonski broj koji mi je dao i uspjeli smo pronaći ime osobe povezane s tim brojem, i onda smo ostali u šoku kada smo vidjeli o čemu se tu zapravo radi.” Kristin, kreatorica sadržaja s preko 1,9 milijuna sljedbenika, povezala se s “Jay” tijekom svog TikTok Livea.

Svidjele su joj se njezine slike i počele su čavrljati svaki dan. Tiktokerica je bila uvjerena da je njezin online “dečko” stvaran jer je također odvojio vrijeme da izgradi povjerenje s njezinim prijateljima iz stvarnog života, međutim, iza se krila jako teška i tužna priča po nju. “Razmjenjivali smo informacije oko tri do četiri mjeseca prije nego što smo našu vezu ozvaničili”, prisjeća se ona. Par je jedno drugome uljepšao živote – no njihova se veza brzo pokvarila.

Christine primjećuje da je “Jay” postao “posesivniji” i “nasilniji”. Pokušava kontrolirati što nosi i s kojim prijateljima se druži. Da bude veća uvreda, njezin “dečko” odbio je razgovarati putem videa. Objasnila je: “Bilo mi je čudno jer mi je slao slike i videa svog tijela, ali nikad svog lica. Međutim, dobila sam snimke njegovog pjevanja i razgovora i njegove odjeće. Mislila sam da je to normalno nakon što nismo imali video nazvala sam neko vrijeme i pomislila sam da bi on možda više volio slati poruke, i nisam posumnjala niti jedan mili sekund u njega.” Prije nego što je pogledala Netflixov dokumentarac pod nazivom “Girlfriend That Doesn’t Exist”, ona Bez ikakve sumnje, dokumentarac govori o notornom “phishingu”.

Shvatila je da je “Jay” koristio fotografiju drugog čovjeka – oženjenog čovjeka s djetetom. Uz pomoć svojih prijatelja, Kristen je uspjela pronaći prevarante pomoću njihovih mobilnih telefona. Ona se suočava sa ženom koja ju je prevarila – i na kraju se pomiri sa situacijom. “Jay Chou” se ispričao influencerici koja je odlučila prekinuti cijelu priču. Kristen je sada u sretnoj vezi s muškarcem kojeg je upoznala tijekom svojih putovanja Novim Zelandom.

Preporučeno