I za danas vam donosimo jednu žensku priču, koja će defintivno da privuče sve žene, jer ima jako zanimljiv kraj, kojeg ne bi mogli da osmisle ni najveći holivudski režiseri. Džulija Bringer je ime gospođe iz Južnog Velsa, koja je doživela veliki porodični problem,a  celu svoju ispoved pod pravim imenom je iznela na jednom ljubavnom vlogu. 

Nadala se da će dobiti korisne savete kako i šta dalje, međutim, tu je bilo dosta i negativnih komentara, tako da joj je definitivno bilo jako teško da odluči, šta i kako dalje da uradi. Naime, njena priča kreće tako što je rekla, da ima supruga sa kojim je u braku punih 17 godina, ali i najbolju prijateljicu za koju veruje da se zaljubila u njenog supruga. 

Međutim, jako brzo je shvatila da ni Robert, inače njen suprug nije nimalo imun na njenu prijateljicu Saru: “Rekla sam Piteru da sam spremna na to da on ima aferu sa Sarom, pod uslovom da se nas dvoje ne razvodimo ukoliko nastavimo da normalno funkcionišemo. Svesna sam da mu ja nisam interesantna posle više od 2 decenije i da ako već mora da me ostavi neka to makar bude sad, a ne u nekim kasnijim godinama. To je bio test da vidimo šta će biti s našim odnosom .

Interesantno je bilo gledati ih. U prvim mjesecima veze, kada su još upoznavali jedno drugo, smejali su se i zadirkivali međusobno u razgovoru i na taj njihov odnos sam bila najviše ljubomorna. Piter je i dalje svake večeri dolazio kući vidno zadovoljniji i sretniji. Čak smo i nas dvoje imali se*s i moram priznati da je bio strastveniji nego inače…”. Ostatak priče pronađite ovde..

Preporučeno