Pjevačica Jelena Karleuša nedavno se našla u centru pažnje zbog niza uvreda na račun Svetlane Cece Ražnatović, a potom je i nju samu kritikovala zvijezda u usponu Tamara Đurić koja je proteklog vikenda nastupila u Leskovcu i izazvala veliku pometnju prije nego što je stupila na scenu. Zna se jako dobro, da gdje god da se pojavi Jelena Karleuša tu se diže jako velika prašina za njom, a poznato je da nije dobila bez razloga i nadimak, “mala od skandala”. 

Jelena, koja se ispred kluba pojavila s plesačicama, nastupila je u zlatnom korzetu koji je jedva prekrio njezine silikonske grudi, pola lica i našminkanu bradu te haljinu koja je trebala predstavljati mini tkaninu suknje. Suknja je bila prekratka, a Jelenine gaćice su se cijelo vrijeme vidjele. Pogledajte trenutak njenog dolaska u Leskovac.. Šta vi mislite, da li se jedna majka dvije malodobne djevojčice, smije i može da oblači na ovaj način? 

Osim dosadašnje zabrane RTS-a, pjevačica Jelena Karleuša nije dobrodošla ni na “ružičastu” televiziju, kako je sama naziva. Vjerujemo da ste i sami morali naletiti na neki klip od Karleuše, kako se pojavila u emisiji Hit tvit, i kako je grdila protestante koji su protiv Vučića. Osobito se okomila na same glumce, koji su na držanom proračunu, a proklinju predsednika države? 

Karleuša već dugi niz godina nije bila na ružičastoj televiziji, prije nekoliko godina je bila na “izletu” i gostovala je u Ami G Showu. Nakon toga više je nismo gledali na navedenoj televiziji. No, na opšte iznenađenje, prije nekoliko dana na Pinku se pojavio oglas koji najavljuje Jelenin cameo “Hit Tweet”, a pjevačica je danas potvrdila vijest. Emisija je bila i više nego gledana, zbog svega gore nvedenoga. Odabrala je dječju plavu haljinu, zabavno se našminkala i natapirala je kosu. Izgled je upotpunila torbom u sličnoj boji kao i haljina, uz njezinu prepoznatljivu visoku platformu.

Na ulazu u zgradu čekao ju je veliki broj fotografa. Među gostima “Hit Tvita” bili su pop zvijezda Jelena Karleuša, proslavljeni košarkaški as Dejan Tomašević i predsjednik Izvršnog odbora Napredne stranke Srbije Darko Glišić. Podsjetimo, na ulazu je dočekala čak i Jovana Jeremić. 

Preporučeno