Uskoro se navršava godina dana od kako su u vezi Petar Grašo i Hana huljić. Svakako da je njihova veza ispraćena jako velikim skandalom, pošto jer Grašo faktički poslednjih godinu dana je varao i to sa 13 godina mlađom Hanom. Cela hrvatska javnost je stala na stranu Danijele Martinović, koja je na kraju ostala sama, a podsećamo oni su u vezi bili pune 23 godine.

Njih dvoje se i dan danas kriju od javnosti, pa su baš iz tog razloga iz Splita preselili u Zagreb. Oni su pre tri meseca dobili i ćerku Albu,a pre dve večeri su se pojavili i na dodeli muzičkih nagarada koje se zove “MAC”. Opet su se pokrenule priče o varanju, a ono što hrvatska, ali i regionalna javnost nije znala da je i Hana bila varalica, i da iza nje ostaje jedno slomljeno srce.

Naime, ona je bila u vezi sa popularnim pijanistom Tomislavom Šošićem sa koji m je bila u vezi punih 8 godina, a zadnje tri godine su bili i zaručeni. Par se nikada nije oglasio o samom razlogu prekida, a veruje se da je njega ostavila zbog petra Graše. On je poslednjih godinu dana bio na poslovnom projektu u Estoniji, i mediji navode da je to jedan od razloga njihovoga prekida. Vaša mišljennja o celoj ovoj vezi? Pišite nam sve u komentarima…

 

Preporučeno