U današnjem članku pišemo o našoj domaćoj estradi, a jedna od najpoznatijih mladih pevačica Zvezda Granda je bosansko hercegovačka zvezda Džejla Ramović. Ona je pobednica prošle sezone pomenutog takmičenja koje je najpoznatije na našim prostorima ali i šire a to su svakako Zvezde Granda.

Ubrzo nakon takmičenja Džejla je objavila i nekoliko pesama, koje su jako kratki period postale pravi hit. Njena mentorica, Marija Šerifović je povela nju sa sobom na jednu turneju u Ameriku, gde je i tamo ostvarila zapažen rezultat, pa je pokupila pažnju publike.

Nakon pobede na Zvezdama Granda njen život se jako promenio, a kakko je postala poznata ličnost, ona nastoji da svaki dan svoje fanove obaveštava o svom privatnom životu. Tako da ona zna da objavi po nekih 20 storija na dan,, zbog čega joj baterija na telefonu ne može biti ni 3 sata. Naime, Džejla je dodala da je bolesna od objava i da nije normalna kada su u pitanju društvene mreže , a najviše Instagram.

Sada je isplivala jedna vest koja je šokirala mnoge njene fanove, a svi su upoznati sa time da je ona ove godine završila srednju školu i da je došlo vreme kada treba da upiše fakultet. Više puta je njoj postavljeno pitanje gde planira da upiše fakultet, dok je ona govorila kako nije sigurna i da planira da to bude negde u inostranstvu. Tako da joj se ispunila želja. Jučer se pojavila informacija na fan stranici Džejle Ramović, da je primljena na fakultet u Španiji, te je izvesno da će se pevačica uskoro tamo i preseliti, naravno zbog studiranja.

Preporučeno