Kada je u pitanju naša estrada postji mnogo narodnjačkih pevača i pevačica koji su se strano proslavili zadnjih par decenija i koji zarađuju grne pare. Neki od njih haraju po svadbama i dobijaju masivan bakšiš, dok drugi prave hitove a neki čak kombiniju i jedno i drugo pa imju baš unosan posao.

Također, i oni koji naprave neki manje zapažen hit ili nisu toliko neizgled relavantni na ovoj sceni uspeju da zarade strašne par, pa se zapitamo koliko zapravo ima mesta za druge stilobe muzike ako ovoliko monca ode na ljude koji se bave isključivo narodnom muzikom i ovim novim mešavanima te muzike i hip hopa. Ti pevači koji se bave narodnjacima na stari način, jedan od najupečatljivijih je Nedeljko Bajić kojeg svi zovu Baja. Baja je čovek koji je nanizao mnoge hitove i otpevao mnogo koncerata, ali nije baš neko ko se voli preterano hvaliti sa svojim privatnim životom iako mu mnogi tu zavide.

Ono što je istina jeste da ovaj čovek ima uspešnu karijeru i to izaziva zavist kkod kolega, ali se već duže špekuliše o tome ko je njegova izabranica i na šta ona zapravo liči. Pa se ispostavlja da je ona zapravo zanosna plavuša za kojom se svi okreću i muškarci i žene kad je vide.

Sada imate priliku da vidite sliku Baje s njegovom privlačnom suprugom za koju malo ko zna jer je pevač krije kao zmija noge, ali oni koji ga poznaju koliko je zapravo sretan s ovom gospođom i koliko njih dvoje imaju fin i skladan brak, a svi zavide na ženinoj lepoti.

Preporučeno