Kako je Duško Tošić otišao u zasluženu penziju, on konstantno putuje. Jednostavno se ne smiruje, a to je njegov novi posao jednostavno tako nalaže, pošto se sada bavi menadžerskim poslom te prodaje igrače. Kako je nedavno i izjavio, on bez fudbala defintiivno više i ne može. Ima jake konekcije u Kini, Turskoj i Njemačkoj gdje je i nastupao tokom cijele svoje igračke karijere. 

Svi portali pišu da je Dušku Tošiću vraćena najveća želja i ljubav iz najranijeg, mladalačkog perioda, nakon dužeg vremena, na njegovom licu se vidi osmijeh i sjaj u očima. Budući da je bio mlad, sa 20 godina, kada su on i Jelena Karleuša započeli vezu, on je imao samo 23 godine, a drugima je gotovo nemoguće shvatiti da prva ljubav Duška Tošića nije bila Jelena, ali je tako, šta vi mislite da je bila njegova prva ljubav? Imate pravo, samo jednom da pogađate. Naime, Tošić se kao mlad zaljubio u nogomet, bio je i vrlo atraktivan i imao je puno obožavateljica, ali često je u intervjuima govorio da se prvo zainteresirao za sport pa za sve ostalo. Strast je postala strastvena karijera u nogometu. Godinama je putovao u inozemstvo prvo u Tursku, zatim u Kinu gdje je imao uspješni i najplodonosniju karijeru, a bio je i dio prve postave reprezentacije. Unatoč značajnim uspjesima na terenu, Duško je prije dvije godine odlučio da je primjereno povući se i preseliti na tribine, gdje sada obnaša dužnost sportskog menadžera.

Zbog profesionalnih obaveza često je u stalnom pokretu po Srbiji, upoznaje mlade umjetnike, a nedavno je putovao u Novi Sad. Naime, sudjelovao je na stadionu Karađorđe tijekom polufinala Kupa Srbije i promatrao utakmicu iz prikrajka s kolegom Milošem Krasićem. Naposljetku, djeca su tražila autograme i slike.  Prva ljubavna veza Duška Tošića ponovno je zapalila kao sportaša sada se aktivno zanima za sport više nego ikad prije.

Preporučeno