Pobjednica posljednje sezone popularnog takmičenja “Zvezde Granda”, Džejla Ramović je bez ikakve sumnje jedna od najaktuelnijih pjevačica trenutno u našem regionu. Ova 17-ogodišnjakinja, koja inače dolazi iz Goražda, iz Bosne i Hercegovine je uspjela da osvoji cijeli region svojim vokalnim sposobnostima, ali se uspjela da istakne i po tome što se na sceni uvijek ponašala kao prava dama, a to je nešto što se zaista ne viđa često u našem regionu.

Kako god, nakon pobjede za koju je i publika i stručni žiri smatrao da je upravo DŽejla najviše zaslužuje, ona je nastupala sa svojom mentoricom, Marijom Šerifović, a nakon toga su one otišle i na zasluženi odmor. Ipak, sada Džejla ponovo kreće da se bavi muzikom, kako je to ono što je zaista čini sretnom i u čemu uživa, a mnoge njene fanove je neopisivo obradovala vijest da će Halid Bešlić i Džejla Ramović nastupiti zajedno na velikom koncertu koji će se 30. novembra održati u Lincu.

Ono što je pomalo nevjerovatno, jeste što su već sad ulaznice za ovaj koncert dobrim dijelom rasprodate, a to je najbolji pokazatelj da su ljudi i iz dijaspore pratili Džejlin rad, te da jedva čekaju da vide kako će se to ona snaći na sceni pored jedne tako velike zvijezde kao što je Halid Bešlić. Rado bismo čuli i vaše mišljenje o Džejli, pa nam pišite u komentarima da li je i vas uspjela da impresionira i osvoji ili je ipak neko drugi bio vaš favorit u “Zvezdama Granda”.

Preporučeno
Loading..