Verujemo da znate da je Mitar Mrkela bivši reprezentativac jugoslavije i srpski fudbaler koji je svoju karijeru počeo u OFK Beograd kada je imao samo 16 godina. On je u Crvenu Zvezdu prešao 1983. godine i u sledećih sedam godina je postigao 99 golova, a posle toga je otišao u Holandiju gde se zadržao dve godine a nakon toga je prešao u Turski Bešiktaš.

On je danas sportski direktor Crvene Zvezde a kada je u pitanju njegov privatni žitov u mladosti je oženo jednu od najlepših srpskih glumica Lidiju Vukičević koja je ostala upamćena po ulozi u seriji Bolji život, kada su za njom uzdisali svi muškarci u državi. Njihov je brak na veliku žalost nije dugo potrajao iako su u braku dobili dva sina.

Njihova su deca bila jako mala kada su se oni odlučili da razvedu, a jedan je imao 3 a drrugi je imao osam godina, ali su se Lidija i on koji su papire za razvod potpisali 2000. godine potrudili da ostanu u jako dobrim odnosima upravo zbog dece i obome su njihovi sinovi centar sveta. Nakon nekog vremena je fudbaler počeo da se pojavljuje u javnosti sa jednom nepoznatom crnkom atraktivnog izgleda i tada su procurile informacije da je ona glavni razlog za razvod između njega i Lidije.

Još uvek nije poznato kako se ona zove niiti čime se bavi ali i dan danas su Mitar i ona skupa a nedavno su se pojavili i na svadbi Kostadina Terzić koji je sin Zvezdana Terzića generalnogg direktora Crvene Zvezde. Ona je stigla u miniću i pokazala svoje duge noge i tako je svima prisutnima oduzela dah sa svojim stajlingom.

Preporučeno