Za danas jedna jako zanimljiva tema, koja se graniči sa jako velikom misterijom, a tiče se procesa umiranja, odnosno smrti. Istraživači, ali i veliki svetski stručnjaci su u gotovo svim sferama života pronašli i dokučili jako veliki broj odgovora, ali za ovu mistuičnu temu, jednostavnpo još uvek nema nikakvog odmora. 

Naime, jedini izvor i sedsvi su im osobe koje su doživele kliničku smrt, i koji su se vratili nakon određenog vremena iz smrti. Neki kažu da se vidi svetli tunel, nekima prolaze jako drage scene iz celog života, dok neki kažu da je samo bio mrak i ništa više., Zavisi sve od osobe kako će doživeti, a mi vam danas donosimo sa stručne strane, kako izgleda zapravo smrt. 

Naime, prema njima je prva faza kada nastupa tpotalna smirenost i opuštenost. ruga faza je ipak malo morbidnija, kada osoba koja umire vidi sebe iz drugog ugla, odnosno iz lebdećeg stanja, odnosno kada duša zapravo napušta telo. Treća faza je također lepa, i budi definitiuvno najlepše osećaje kod te osećaje, koji se meri sa balaženosti. Četvrta faza je pomalo teška, i koja dušu stvalja na test da se probija kroz mrak, a peta faza je također lepa koja se povezuje sa srećnim bojama i šarenilom te lepom i laganom muzikom.

Kada se sve sabere i oduzme., može se komotno reći da je smrt zapravo jedna lepa smrti, i definitivno ima smisla ona stara narodna poslovica:”Da mi je umreti, da se malo odmorim..”

Preporučeno