Ono što moramo da kažemo jeste da je trudnoća nešto što svaka žena smatra najlepšim periodom u svom životu. Međutim, kada pogledamo javne ličnosti one su jednako morale da se u toku trudnoće ugoje ali su neke dosta računa vodile o tome da vežbaju i da se hrane zdravu, i da koriste zdravu i specijalnu ishranu, pa im je porastao samo stomak. Da li ste do sada imali prilike da vidite kako su poznate ličnosti to jeste pevačice izgledale kada su bile u drugom stanju?

Mnoge poznate dame u drugm stanju pojavljivale su se u emisijama na televizijama dok su druge žene izbegavale javne događaje, ali je kamera uspela da uhvati kako su one izgledale tokom drugog stanja to jeste trudnoće. Sigurni smo da ste možda imali prilike da vidite Jelenu Karleušu i Svetlanu Cecu Ražnatović koje su u nekoliko navrata same objavljivale ssvoje slike kada su bile u drugom stanju kao u znak sećanja na neke lepe trenutku u njihovim životima.

Pevačica Ceca Ražnatović je tokom druge trudnoće, u šestom mesecu, gostovala je u jednoj emisiji “Maksovizija” kod voditelja Milovana Ilića Minimaksa gde se bez problema pojavila sa trudničkim stomakom. Tada je Ceca bila trudna sa Anastasijom, a u emisiji jasno se mogao da vidi stomak iako je pevačica na sebi imala crnu široku haljinu. Pevačica Jelena Kkarleuša je tokom trudnoće bila jako aktivna a sudeći po njenom izgled, osim stomaka nije imala višak kilograma i promene na svom telu. Pevačica Jelena je tokom druge trudnoće, kada je nosila ćerku Niku, gostovala u emisiji Amidži šou, kod poznatog voditelja Ognjena Amidžića.

Slike koje ćete imati priliku da vidite i na kojima se nalazi i Lepa Brena do sada niste sigurno imali priliku da vidite, pa se pripremit, jer ćete i sami u nastavku videti nekoliko pevačica u drugom stanju, između ostalog, među njih smo stavili i jednu poznatu voditeljicu pa ćete sami da ju prepoznate, i da nam napište u komentar o kome je reč.

Preporučeno