Mi se u nastavku ovog vikend članka, bavimo sa temom koja definitivno pre svega interesuje sve žćene. Naravno, govorimo o procesu debljanja, a pretikost je definitivno sve prisutnija na svakom koraku u svetu. Pretilost je svakako jako zabrinjavajuća, jer u poslednje vreme sve veći procenat je i dece koji ima probleme sa ovim segmentom zdravlja.

Zato nutricionisti konstantno ponavljaju da nije bitno koliiko puta dnevno jedete, nego je bitno koja je količina u pitanju hrane. Nije u redu da ne jedete ni za doručak ni ručak ništa, a onda sednete i pojedete pola kiloggrama roištilja za večeru, litar kole i pola torte. Ništa niste napravili sa tim režimom ishrane, a prema nutricionistima, najbolja je opcija dewfinitivno da se hranite poput adijabetičara.

Pet puta na dan, jako mali obroci i to je definitivno dobitna kombinacija za normalnu i lepu, ali pre svega zdravu liniju. Sada pred odlazak na godišnje odmore, svi pokušavaju sa raznim dijetama da smršaju na najbolji mogući način, ali se ne može definitivno ništa uraditi za dva meseca. Također, prema njihovom mišljenju, jako je bitno da imate obilan i bogat doručak, jer na tako započet dan, imaćete snage za razne aktivnosti tokom dana, također akcent trebaa da se stavi i na laganu večeru čisto zbog dobroga sna. 

Preporučeno