Teodora Džehverović poznata je srpska pjevačica i internet senzacija, i iako ima mali broj godina, može se rećid ima već jako lijepu karijeru iza sebe. Ima ogromnu popularnost diljem Balkana, a velik dio njezine baze obožavatelja čine mladi odrasli. Teodora je rođena 10. veljače 1997. godine u Kačarevu, a trenutno živi u Beogradu, gdje radi i nastupa, i jako joj je lakše odatle ordinirati, kada ima neki nastup u inostranstvu, kojih i ne manjka. Sa sedamnaest godina Teodora je započela svoju pjevačku karijeru sudjelovanjem u natjecanju “Zvezde Granda” u organizaciji produkcije “Grand”.

Povoljan dojam o Teodori nakon natjecanja ostavili su svi članovi žirija i publika uz male ekrane. Nakon konkursa, Teodora je odlučila da produži saradnju sa “Grandom” na određeno vrijeme. Tako je Saša Popović osnovao ženski trio “Đavoli” koji čine Tamara Milutinović, Gorana Babić i Teodora Džehverović. Grupa je postojala kratko i raspala se u roku od šest mjeseci. Njihov najuspješniji hit bila je pjesma “Čokolada i vanila”, koja je dobila i videospot kako bi povećala svoju popularnost. Objavljena je 2016. i bila je to njihova posljednja pjesma. Prije ove pjesme Đavolice su objavile “Piće za mladiće” i “Šuti i vozi”.

Kasnije 2016. Teodora je odlučila započeti solo karijeru. Njena ambicija je skinuti Jelenu Karleušu s trona, a smatra da je svojom glazbom i izgledom prevazišla svoj vrhunac, a u njenoj karijeri itekako joj je pomogao niko drugi do veliki kralj narodne muzike, Šaban Šaulić. Svoju mladost i želju za uspjehom Teodora je iskoristila kako bi se proslavila na pop sceni. U kratkom vremenskom razdoblju Teodora je uspostavila partnerstva s nekoliko istaknutih imena zabavne glazbe.

Teodora je mlada i elegantna pjevačica koju mnogi smatraju atraktivnom u modernom vremenu. Njezin smisao za modu vrlo je inovativan, a poznata je i po svojim jedinstvenim kostimima koji su ponekad i jako jevtini. Zanimljivo, njezina majka često nabavlja detalje svojih odjevnih kombinacija u poznatom kineskom dućanu, koji je izazvao pozornost na internetu zbog Gordanine fotografije tamošnjeg shoppinga. Ova je fotografija naveliko kružila platformama društvenih medija.

Prema izvoru “Blica”, Džehva, starija žena, viđena je kako nosi torbe pune raznih sitnica, kako se pretpostavlja, za potrebe kreiranja drugog kostima za Teodorin nastup. Njezina majka, poznata po vještom pregovaranju, prava je mađioničarka s talentom za pronalaženje zamršenih detalja u kineskim trgovinama koje će dodati kćerinoj garderobi. Vaša mišljenja na ovu temu* Pišite nam sve u komentarima…

Preporučeno