Vjerujemo da ste do sada već čuli, kako se popularna srpska pjevačica pokušava po drugi puta dokazati kao majka, ali joj to nikako ne ide. Svakako da je glavni razlog, to što je već u godinama, i što je jako teško ostati u drugom stanju u njenim godinama. Također je jako popularan i snimak sa jednog njenog gostovanja od prije par dana, kada je aludirala na roditelje da ne razmnažuju svoju djecu previše. 

Ona ima mogućnost da dijete pošalje u privatnu školu, ali misli da to nije dobro po nju. Također joj neće kupiti Lui Vitom torbu, jer smatra da ona to sebi treba kupiti kada zaradi. Mislite li da je pravilno njeno razmišljanje i da li je u pravu? Pišite nam sva vaša mišljenja u komentarima. Također, kći Goce Tržan nikada nije iskazivala interes za javno eksponiranje, no majka ju i dalje obožava. Također, Goca nije jedna od majki koje žele promovisati svoje dijete, jer je još uvijek premala. Međutim, još uvijek je moguće za neke primjere emocija i pisanja. Njezina blistava kći Lena je srednjoškolka koja živi poput ostalih vršnjaka i trenutno nije sklona narušavanju svoje privatnosti. Evoluirala je u zadivljujuću mladu ženu koja je gotovo identična svojoj poznatoj majci iz vremena kad je bila mlađa. I tako… prođe 16 godina kao da sam okom trepnula, ovo malo biće se pobunilo i zakoračilo u naš veliki svijet, s pubertetom se sada lakše nosi ( Bože hvala ti, mislila sam da nikad neće doći i da ću poludio bi da je dulje od malo ). Toliko sam ti rekla, jedinče moje, nedostajalo ti je ljubavi, nedostajalo ti je zagrljaja, držanja životnih lekcija ti je preko glave…

Osim toga, vremena često nije bilo dovoljno da ti kažem koliko te razumijem ili kako si se izborila sa svime od toga, ili kako se osjećate. Mogu ti samo obećati da će sve biti u redu. Život je divan, slavite ga svaki mogući dan, bez obzira na sve. Bez obzira što se dogodi, mi smo tu da vam pomognemo, ohrabrimo vas, utješimo i vratimo u mračni svijet odraslih. Nikad ne zaboravi da si uvijek moja, bez obzira što misliš. Sretan rođendan, Lena. Čuvamo te – napisala je Goca svojim pratiocima na Instagramu.

Preporučeno