Do sada smo imali priliku da vidimo sve i svašta na internetu ali i na društvenim mrežmaa koji su u poslednjih nekoliko goidna doživeli veliki napredak. Mi vam u nastavku donosimo jednu situaciju koja se desila u Srbiji i koja je na društvenim mrežama izazvala razne reakcije, onih koji su to imali prilike da vide.

Radi se o tome da je jedna žena koja ima profil na društvenoj mreži Tviter nedavno pored jednog kontejenra pronađla na desetine bačenih pisama, i odlučila je da to podeli na Tviteru, pa je samim tim izazvala brojne reakcije i komentare. Onošto je jako zanimljivo jeste to da u ovo današnje vreme, tačnije u vreme digitalne tehnologije malo je onih koji pišu pisma, koja mnoge asociraju na prve ljubavi i neka davna vremena, kada nije bilo tehnologije i svih stvari koje su nam u današnje vreme dostupni.

Ona se na društvenoj mreži Tviter potpisuje kao “Snaha Anđelija”, a ona je objavila slike pisama kao i razglednica, a i jednu sliku na kojoj se vide razbacaa pisma oko kontejnera, ali ono što je jako zanimljjivo jeste da sadržaj pisama i razgledanica nije toliko tužan kako su mnogi pomislili. Ta je devojka na svom tvitu napisala: ““Ne mogu sad, gledam kako čovek baca svoj život u kontejner”. Ako se sudi po onome što piše, u pitanju su pisma iz vojske davne 1985. godine, a u komentarima su se odmah javili svii koji su se pronašli i kojima razmena pisama nije strana. Dosta i dalje čuvaju pisama iako je ljuabav odavno prošla.

Preporučeno