Sledeća vest nam dolazi iz Srbije, gde se jučer odvijala prava drama u jednoj od redovnih autobuskih linija. Naime, vozač autobusa (55) iz jednog sela kod Zaječara smaknuo se jučer ispred jako velikog broja putnika koji su gledali kako se bode sa nožem po celom telu. Naime, cela situacija se odvijala u samoj špici, konkretno oko 15 sati, kada je i krenula cela drama na autobuskoj stanici.

” Videli smo da je sredovečni čovek ušao u autobus. Zatvorio je vrata za sobom, a onda iznenada izvukao nož i počeo sebe da uba*a po celom telu. K*v je počela da lipti. Odmah smo pozvali policiju – kažu očevici koji su tada bili na autobuskoj stanici. Čak i kada je hitna pomoć stigla, on sse i dalje ubadao po celom telu, a na žalost imali su pune ruke posla, jer se toliko isekao po stomaku da su i creva krenula da ispadaju napolje. ” Nekoliko policajca je prišlo autobusu i počeli su da mu govore da otvori vrata. On je već bio kr*av, i vikao im je da se sklone jer će sebi prerez*ti vrat.

Iz stomaka mu je išla k*v. Policija se malo udaljila i pozvala pregovarački tim. Oni su brzo stigli, prišli autobusu, i kroz zatvorena vrata počeli da vikom razgovaraju sa vozačem da bi ih čuo. Govorili su mu da to ne čini, da svaki problem ima rešenje. Pregovori su trajali skoro dva sata” – kažu očevici.

Preporučeno