Svako želi da izgleda lepo i mlado koliko god je to moguće, a neki, nažalost posežu za botoksom i filerima kako bi to postigli pa u tome neretko i preterano, ali žena po imenu Ket Džejms otkrila je da to uopšte nije potrebno. Tako ona, kako je rekla u video koji je objavila na tik Toku, ima skoro pa 50 godina i kao što se može da vidi, nijedni boru na licu. Ket kaže da tako mladoliko izgleda zahvaljujući jednom jeftinom triku koji primenjuje još od svojih dvadesetih.

Radi se o kozmetičarki Ket koja se na Tik Toku predstavlja kao “Shine Beauty Malibu” koja se kune u običan selotejp ili skoč traku koja je nešto nežnija, a koja u knižarama ne košta više od stotinak dinara, i tehnici kojoj ju je naučio stručnjak za negu kože dr Brant, a koje se pridržava od svojih dvadesetih. “U svetu lepote volimo da koristimo izraze ‘nevoljni pokret’ i ‘dobrovoljno kretanje’, što znači da možete dobrovoljno da pomerate obrve i pravite izraze, ali to često radimo nehotice. Nemate pojma koliko često to radite u toku dana i svi ti nevoljni pokreti izazivaju bore koje ćete imati do kraja života”, rekla je Ket.

Taj njen postupak je jako jednostavan, a detaljno upusttvo možete da pogledate u video snimku ispod teksta. Pišite nam vaša mišljenja o ovome u komentaru ispod.

@shinebeautymalibu

Reply to @shellssweets #forehead #botox #tapetraining #aginggracefully #skincareroutine #shinemalibu #blog #trending

♬ Calm LoFi song(882353) – S_R

Preporučeno