Jedna od popularnijih pjevačica u našem regionu je bez ikakve sumnje Selma Bajrami, a svi su više manji upoznati u njen bračni brodolom sa Mujom Musićem. Naime, oni su tokom braka dobili sina Darisa, ali su na kraju ipak odlučili da je za oboje bolje da nastave različitim putevima, te da se rastave, nego da otežavaju život jedno drugome. Nakon toga, jedno vrijeme je svoj privatni život krila od svih medija.

Ipak, ovog ljeta je Selma Bajrami sa svojim pratiteljima podijelila da je bila u vezi sa jednim zgodnim manekenom koji je glumio u njenom spotu, a iako se dugo vremena nije oglašavala oko te veze, ovih dana je sve iznenadila kada je objavila neke zaista neobične slike.

Naime, Selma je ovih dana na svom nalogu na društvenim mrežama podijelila slike na kojima pozira u vjenčanici, ali ipak nije naglasila da li je u pitanju snimanje nekog promotivnog materijala ili je ipak riječ o pravom izboru haljine za specijalnu priliku. Da li je to popularna pjevačica ponovo odlučila da stane na ludi kamen, te da se još jednom okuša u braku, ostaje da vidimo u narednom periodu.

Kako god, komentari su dolazili sa svih strana, a mnogi od njenih fanova su se unaprijed obradovali toj ideji da je pjevačica trenutno toliko sretna sa svojom novom ljubavnom pričom da je spremna ponovo da se okuša kao supruga. Šta vi mislite o ovoj cijeloj situaciji, da li je moguće da se Selma Bajrami ponovo udaje? Pišite nam u komentarima ispod našeg današnjeg članka.

Preporučeno
Loading..