Svakog dana putem društvenih mreža imamo priliku da saznamo za neke veoma interesantne i dosta često neverovatne priče koje se dešavaju u celome svetu, pa je tako i ova vest koja stiže iz Turske mnoge ostavila u čudu i još jednom mnoge uverila u neke nadnaravne stvari, koje se ne mogu racuonalno objasniti.

Pre par dana je neverovatan snimak snimljen u Turskoj gde je misteriozni čovek spasio život jednom trgovcu, a još je čudniji način na koji mu je on spasio život. “Vozilo je dolazilo iz pravca džamije. Ja sam pakovao robu da bih zatvorio radnju. I jedan brat me je dotakao po ramenu i rekao mi je da se okrenem. I ja sam se okrenuo i vidio sam vrata kako idu prema meni.

Uspaničio sam se i izmakao sam se, ali vrata su se još uvijek pomjerala. Prošla su pored moje ruke. Bio sam ukočen zbog šoka. Ali kako je taj čovjek znao da će se vrata otvoriti i upozorio me. I taj čovjek je nestao nakon incidenta. Ne znam gdje je otišao”, rekao je ljudima iz medija ovaj trgovac koji je očito kod davanja izjave bio još u šoku i nije mu bilo jasno šta mu se desilo.

Zatim je novinara interesovalo da li taj trgovac poznaje tog čoveka na štamu je ovaj rekao da ga nikafa pre nije video. Novinar je pitao istog trgovca da li je taj čovek mogao nekako da vidi da će se vrata otvoriti na šta je trgovac odgovorio da ne veruje, te da on ne bi nikada opazio ta vrata na vreme, da ga taj čovek nije upozorio, a to se može lako da vidi i na snimku. Na kraju je novinar upito trgovca šta je osećao nakon toga da bi ovaj rekao da je bio u strahu i u panici, te da jednostavno ne može da opište to stanje u kojem je bio nakon svega.

Preporučeno