Na društvenim mrežama, kao i na veb portalima, jako je puno ispovedi koje su se nekada mogle gledati samo u španskim i indijskim sapunicama. Jednostavno, nismo ni svesni, šta se dešava u našem okruženju, a možda čak i prvi komšija proživljava neku privatnu golgotu, a da toga uopšte nije niti svestan. 

“Moj sin je napumpao neku sponzorušu koja se nadala da će živeti od novca mene i mog supruga. Moj sin ima 19 godina i studira, vozi kola koja smo mu mi kupili i živi u stanu koji smo mi kupili. Ona ima 28 godina i odmah je htela da se useli sa njim. Fino smo rekli sinu da nam vrati ključeve od stana i ključ od kola i da ima mesec dana fore da se zaposli i da nađu novi stan”, na ovaj način je svoju ispovest započela jedna žena, koja je svoju ispovest podelila na jednom jako čitanom vlogu. 

Cela stvar se desila u Srbiji, ali naravno nije iznosila svoje prave podatke i informacije:”Naravno sponzoruša kada je to čula odmah ga je ostavila i abortirala je. Htjela je sve na gotovo neće da radi i da se muči. Naš sin je ljut na nas i ne vidi da je ona htjela da ga iskoristi da bi sebe obezbjedila. Zaista ne volim da sudim drugima ali ona je izoperisana od glave do pete. Ogromne grudi, ogromna usta. Oblači se kao da glumi u filmovima za odrasle.”, napisala je ona. Ispod su se samo nizali komentari,a bilo je tu i dosta vređanja, a celu priču pročitajte ovde…

Preporučeno