Rijalti programi su izuzetno popularni u našem regionu, pa se tako velika pozornost medija posvećuje i svim rijaliti učesnicima. Ipak, ovih dana su svi u regionu pričali o učesnici osme sezone “Parova” Mirjana Praizović, koja je u jako kratkom periodu prošla kroz izuzetno težak period nakon što je izgubla i oca i muža.

Upravo je to bio razlog zbog kojih se Mirjana našla na meti osuda i kritika gledatelja koji su je otvoreno pitali kako je moguće da je njoj do igre i do plesa, a otac joj je preminuo prije par mjeseci. Nakon toga se i Mira oglasila te je otkrila da su joj i otac i muž preminuli prije godinu dana u razmaku od četiri dana.

Na sahranu nije ni otišla, kako je znala da to neće uspjeti da podnese. Otkrila je da je samo dva dana nakon njegove smrti slušala muziku, te da je spas nalazila u vjeri i molitvenicima. Nastavila je da živi normalno, a smatra da niko ne bi trebao da govori drugima kako da se nose sa teškim događajima u njihovim životima i kako da se nose sa tragedijama.

Oko toga su se s njom složili i ostali stanari vile, koji smatraju da je izuzetno nepravedno da neko uputi takve riječi samo zato što se ova djevojka odlučila malo razveseliti. Rado bismo čuli i vaše mišljenje o ovoj temi, pa nam pišite u komentarima.

Preporučeno
Loading..