Još uvijek je Jovana Jeremić glavna tema i broj jedan u svim balkanskim javnostima, a sve je počelo od toga kako je ona dala otkaz na Happy TV-u. Bilo je puno peripetija oko njenog napuštanja matične televizije, a neki su mislili da je napustila happy zbog prelaska na Prva Tv, ali je istina bila skroz drugačija jer je prešla na Pink Televiziji.

Jovana je na samom početku pričala kako je napustila ovu televiziji zbog svoje kćerke, i kako je u proteklih 10 godina totalno zapostavljala svoju porodicu. Ona je prije nekoliko večeri gostovala kod svog budućeg kolege Ognjena Amidžića gdje je govorila o svome školovanju, životu, kao i bivšem poslu, i o ponudi koju je dobila od Željka Mitrovića a to je da či imati i svog ličnog vozača, veliku platu i stan nov u ekskluzivnom naselju u centru Beograda na vodi.

Jovana se samo smijala na njegova pitanja, a dok je konstantno pratila na tabletu šta se dešava i koliko je puta njeno gostovanje šerovano. Dobila je pitanje od Ognjena zašto je toliko opterećena sa brojkama, a ona je rekla da je surovi profesionalac i da joj je ovo sve jedna velika profesija, i da jednostavno mora da bude najbolja u cijeloj ovoj priči koja je povezana sa medijima.

Kroz emisiju je načeta i tema o seksu, a ona je kao iz topa odgovorila da voli mnogo seks, ali da ga je imala tek sa 34 godine, i da je malo starinski tip kada je to u pitanju. Jovana voli da svoj muške kolege posavjetuje tako da je idealna po tom pitanju. Možete i sami da pogledate kako je izgledalo njeno gostovanje na ružičastoj televiziji.

Preporučeno