Cesto na drustvenim mrezama imamo priliku da saznamo vise o pravom licu poznatih estradnih licnosti, a nerijetko u takvim situacijama znamo da ostanemo I bez teksta kad shvatimo koliko neki ljudi zapravo znaju da budu licemjerni, a toga se uopste ni ne stide. Nesto slicno vam donosimo u nasem danasnjem clanku, a tice se folk pjevaca Kemala Malovcica, kojeg su uhvatili dok je krao baksis od muzicara.

Naime, cijela ova situacija o kojoj se vec danima prica u domacim medijima se pak dogodila u njemcakom gradu Aug sburgu, a tu je kamera uhvatila Kemala kako krisom iz svotice izvlaci novcanicu od 50 eura, da bi je z atim sebi sklonio u dzep. Ipak, cim su svi razocarani I zgrozeni poceli da komentarisu cinjenicu da krade baksis I od ostalih muzicara, njegovi bliski saradnici su morali da reaguju, pa tvrde da je rijec o sali.

Da li je to kasnije bilo smijesno I muzicarima kad su vidjeli kako ih tretira pjevac sa kojim su suradjivali, nije nam poznato, ali ipak, mislim da I sami mozete da pretpostavite koji je odgovor na nase pitanje.

Kako god, rado bismo culi I vase cijenjeno misljenje o cijeloj ovoj situaciji iz naseg danasnjeg clanka, pa ne zaboravite da nam pisete o tome ispod naseg danasnjeg clanka. Hvala sto nas I dalje pratite iz dana u dan I sto ste uvijek tu sa nama kao nasa vjerna podrska! Da li vi pak imate neku sugestiju za nas I za sadrzaj koji dijelimo sa vama?

Preporučeno
Loading..