Mi se danas malo bavimo sa najboljim svetskim teniserom Novak Đokovićem. On je trenutno u Australiji, ušao je u finale, a baš danas je u četvrtfinalu savladao rusa Rubljeva, i to tri nula u setovima. Na jako je dobrom putu da osvoji i svoj 22 Grand slem po redu, sa čime bi se izjednačio sa Rafa Nadalom, te bi na taj način se nastavila trka za najboljeg tenisera svih vremena. 

Pred njima sledi Rolan Garos, Vimbldon i Ju es open a čini se kako je Novak u puno boljoj situaciji, jer Rafa itekak oima problema sa povredama, koje su ga i ove godine jako brzo isterale iz Australije. Sam Novak se skoro najbolje oseća u Asutraliji, koju je do sada osvojio 9 puta, a ako ove godine dođe do kraja, definitivno bi to bio njegov omiljeni turnir, kojeg je osvojio 10 puta do sada. 

Nakon pobede nad Rubljevim, na teren je izašla njegova stara poznanica Jelena Dokić, koja ga je ispitivala i o privatnom životu, te je malo progovorio o svojim godinama, te je naglasio da iak oima 35, on u stavri ima 25, na što je celi stadion odvalio u smeh i pružio mu veliki aplauz. Fovorio je i o Stefanu i Tari, te mu je jako drago, što sin pokazuje veliko zanimanje za tenis, pa čak i kada odmara, on mora sa njim da igra tenis kada se njemu to prohte. 

Kako je i naglasio, posebno je slab na ćerku Taru, koja kada ga pogleda, definitivno učini od njega najnemoćnijeg čoveka na svetu…

Preporučeno