Jedan od definitivno najpoznatijih parova na cijeloj srpskoj estradi su svakako Željko i Jovana joksimović. Popularni srpski kompozitor i pjevač, te TV voditeljka su u braku punih 13 godina, a dobili su i troje djece, te svi zajedno žive u beogradskom naselju Sjenjak. Danas jovana radi na K1 televiziji, i to mediju kojeg je osnovao joksimović prije neke tri godine, i to u najveće doba pandemije korona virusa. 

Mnoge proslavljene žene odlučile su izbjeći javna događanja dok su u sretnom stanju jedna od ovih voditeljica bila naša najpopularnija. Trudna Jovana Joksimović odlučila je uživati ​​sve najbolje u svom životu, jer se tada povukla iz svijeta medija, dok je imala stomačić trudnički. No, kamere su zabilježile drugačiji izgled supruge Željka Joksimovića, osim toga, u pozadini se jasno vidi njezin trudnički trbuščić koji nije uspjela prikriti svojom garderobom. Budući da je trudnica Jovana Joksimović snimljena nekoliko dana prije porođaja, dok je nosila bliznakinje Srnu i Anu, nije neočekivano da voditeljka ima pozamašan stomak, a reklo bi se i da je bila u vrlo aktivnom stanju tijekom tog razdoblja u kojemu joj ništa nije bilo teško.

Naime, svog je supruga bodrila tijekom nastupa, a za ovu priliku odjenula se u laganu ljetnu haljinu golih ramena, a da je nosila samo kombinacije u kojima se najudobnije osjeća govori i izbor obuće. Trudna Jovana Joksimović prešla je na labave cipele koje inače nosi uz crvenu kosu koju je prošarala drugom bojom, a to se vidi i po njezinoj drugačijoj frizuri; iz kose je izvukla crvene pramenove i stilizirala ih svjetlijom bojom, i može se reći da je na ovoj fotki izgledaala totalno opušteno, i bez trunke mejk apa reklo bi se.
Sjaj sunca i Jovanin blistavi osmijeh govore o tome koliko je uživala u trudnoći, a dobila je i komplimente na račun svog izgeda, jer se nije puno udebljala.

Preporučeno