Rade Šerbedžija je neko ko je ostavario više nego sjajnu karijeru u posljednjih 50 godina. On je jedan od rijetkih glumaca sa ovih prostora, koji je stigao čak i do velikoga Holivuda. Svakako da je njegovo najveće bogatstvo, njegova djeca, koja su mu svjetlo vodilja i zbog kojih u stvari i živi. Goran Bogdan i Jovana Stojiljković od početka su jedan od najzanimljivijih parova u javnosti. Budući da ne žele previše otkrivati ​​o svojoj dvoipolgodišnjoj vezi, rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti, jedan je od razloga zašto su često tema članaka, i zašto se o njima voli pisati negativno. 

Unatoč tome što se o toj temi ne raspravlja javno, odvojenost koja proizlazi iz njihovih različitih profesija i njihovih pojedinačnih uspjeha također je, prema mnogima, faktor koji dovodi do neuspjeha, ali šta da se radi, život je jednostavno takav. Fotografija koja se pojavila na glumčevom Instagram profilu navela je mnoge da povjeruju da nešto nije u redu.

Budući da ga se smatra velikim zavodnikom, pravim šarmerom i popularnim odabirom ženske populacije, hrvatski glumac često je u društvu zgodnih žena, stoga ne čudi da se svaki njegov korak pomno prati, objavljuju se na društvenim mrežama. Također se pomno prati, ova posljednja objava je značajna jer je u društvu drugih žena, dovela je do ponovnog pojavljivanja u javnosti i pobudila sumnje da s Jovanom ne ide dobro, i da neđšto nije u redu sa njihovim emotivnim statusom.

Razgovaramo o poznatoj glumici Luciji Šerbedžiji, kćeri glumca Radeta Šerbedžije, talent za pjevanje pokazala je u glazbenom showu “Zvijezde pjevaju” gdje se natjecala za prvo mjesto, a na Instagramu je podijelila i zanimljivu objavu prije finalne predstave. gdje je otkriven izabranik lijepe Jovane Stojiljković. Talentirana umjetnica prva je podijelila fotografiju sa svojim pratiteljima, što je dovelo do toga da je i glumac krenuo istim putem, ali unatoč nedostatku ikakvih naznaka da između njih postoji ljubavna veza, slika je izazvala značajnu pozornost i dovela do nagađa se da je zbog toga upitno prijateljstvo Gorana Bogdana s Jovanom Stojiljković. Vaša mišljenja o eventualnoj novoj romansi na javnoj sceni?

Preporučeno