“No Đani, no parti”, ovo je krilatica koja vlada na cijelom Balkanu, a zna se gdje god da dođe kralj bakšiša, tu je jako dobra atmosfera više nego zagarantovana. Poznato je da na jednoj proslavi Đani zna uzeti para kao neki namješten stan u Beogradu, ali ponekad scene sa takvih veselja prelaze granice dobroga ukusa. Jednostavno, njegova pohlepa i glad za parama, prelaze granice dobroga ukusa.

Vjerujemo da ste svi vi vidjeli kako pije šampanjac iz cipele od gosta na proslavi, koji mu je davao stotine eura bakšiša. Tada je naišao na jako velike osude javnosti, ali njega nije bilo briga, bitno je da su pare u njegovoj torbici. U emisiji Puls Srbije voditelj Ivan Gajić i reporterka Milica Stanimirović (poznatija kao Milica pašanica) izdvojili su najupečatljivije komentare čitatelja portala Kurir. rs ja koji su povezani sa nedavnom svadbom Đanijevog sina, gdje se njegov otac opet pokazao u više nego negativnom svjetlu.

Jedan od događaja koji je pobudio zanimanje čitatelja bilo je vjenčanje Đanijevog sina koje je proteklo u ekstatičnoj atmosferi, no dio čitatelja nije se baš složio s ovim događajem: – “Što moraš biti da zaradiš pjevajući na svadbi svog sina?!” – bio je jedan od tih komentara, a jedan od odgovora bio je: Valjda će on ispoštovati glazbu, šteta bi bilo da uzme sav bakšiš sebi?!””Seljak na kvadrat” – napisala je čitateljica u imenu Vanda.

Stanimirović objašnjava o čemu se radilo na svadbi i što se zapravo dogodilo na svadbi: “Ovi komentari se odnose na Đanija koji je pjevao s mikrofonom na svadbi svog sina. Dobio je tada toliko novca da se mislilo da će ga zadržati za sebe, međutim, dao ga je glazbi koja je zabavljala goste tijekom cijelog slavlja. Đani je gospodar, i naravno nije tu da uzme novac, nego da da novac. I on i Slađa donirali su dosta novca” – priča Stanimirović. Kome vi više vjerujete, njemu ili komentarima na društvenim mrežama?

Preporučeno