Engleska javnost je i dalje fokusirana na dešavanja oko kraljevske porodice, koja sada ostaje kao list na vetru, nakon što je preminua Kraljica Elizabeta II- Svakako da englesku javnost najviše interesuje šta će se desiti sa Megan Merkl iu Princ Harijem, koji su izgubili sve kraljevske ovlasti kada su proterani sa kaljevskih dvora. 

Engleska javnost je i pre slutila da se tamo dešava sve i svašta, a kruže i neke jako skeri priče sa kraljevskom porodicom, koja nije za svačije uši. Međutim, imamo i osoblje koje je radilo na kraljevskim dvorima a koji danas tamo ne rade. Oni su se otvorili, te su svakako izneli neke jako zanimljive detalje poput:”Megan Markl je narcisoidna sociopata koja je od samog početka planirala da napusti kraljevsku porodicu”, Valentina Lov je ovo izjavila koja je napisala i knjigu pod nazivom “Skrivena moć iza krune”. Mnogi koji su tamo radili naglašavali su da Heri i Megan nisu nimalo ugodno društvo, jer su prepotentni i konstantno su bili neraspoloćženi, a sve je kretalo od Megan koja se tamo nikada nije nalazila:

” Svi su znali da će se dvoru suditi po tome koliko je ona sretna. Greška koju su napravili je bila što su mislili da ona želi da bude sretna. Želela je da bude odbijena, jer je od prvog dana bila opsjednuta tom pričom” – rekao je bivši zaposleni. BAš iz tog razloga se veruje da Megan i Heri se nikada više neče vratiti u Englesku i da će ostati večno u Los Anđelesu. Vaša mišljenja o njoj?

Preporučeno