Na sve što se dešava u poslednje vreme, veoma je teško da se nasmejemo nečemu, jer od crne hronike ne možemo i naići na nešto pozitivno i lepo. Samoubistva, ubistva, korona virus, saobraćajne nesreće i sve ostao je nešto što nas na veliku žalost skoro svaki dan. Zbog svega navedenog čoveku ne pada na pamet da se nasmijee, a opšte je poznato da je smeh jedan od najboljih leka.

Danas u nastavku vam donosimo priču koja je mnoge nasmijala do suza, a reč je o rekaciji jednog čoveka na trenutno stanje u Srbiji. Radi se o tome da sneg koji je napadao je napravio ogromne porbleme ne samo kod nas na Balkanu, nego u celom svetu. ALi, mi u nastavku pišemo o Srbiji i problemima koje je sneg napravio pre nekoliko dana. Dakle, sneg je najviše problema napravio u snadbevanju strujom u centralnoj i zapadnoj Srbiji.

Ali, sve je to utecalo i nije pokolebalo vedar srpski karakter. Sada je ekipa Kurir televizije posetila je jedno selo, i u trenutku uključenja u program uživo jedan meštatin kablarskog sela, kojeg je koleginica Violeta Jovičić pitala kakva je situacijal u selu, na što je on odgovorio: “Situacija je vrlo zajeb*ana.”

Zatim na njegov odgovor, ljudi koji su bili iza na svu muku su počeli da se smeju, a ono što je očigledno jeste to da vedar srpski duh nema granica čak ni u situacijama kao što je ova. Video snimak možete pogledati ovde.. Koje je vaše mišljenje o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučeno