Kao što i sami možete da vidite, danas pišemo o Ildi Šaulić, koja se nakon sm*ti svoga oca Šabana Šaulića, koja se nekako poklopila i sa pandemijom korona virusa, preselila sa suprugom i ćerkom u Ameriku. NJen muž tamo ima i privatni biznis, a i ona je polako krenula da se podseća tenisa, kojeg je uspešno trenirala i aktivno igrala pre pevačke karijere.

Ako možda niste znali, Ilda je bila u top 500 igračica a svetu. pre nego što se desila teška povreda kolena. Ona je tada se okrenula pevanju, za koje se ispostavilo da danas joj jako dobo ide. Ona je u Americi počela da drži i časove tenisa, te jako solidno zarađuje od svega toga, ami danas govorimo o njenom roditeljstvu, to jeste njenoj ćerci, koja je nedavno krenula i u prvi razred osnovne škole.

Kako je sama Ilda izjavila, ne voli da se u društvu pominje da je dete slavnih roditelja, i da joj je deda bio Šaban Šaulić, te se trudi da je uvede u život na najbolji mogući način. Kako je nedavno izjavila za story.rs, ona se dotakla i druge dece koja su danas apsolutno agresivna, i tu je njen najveći stah. Ilda sama pokušava da je uvede u pomalo surovi svet koji je danas prisutan, a pokušaće da je zaštiti koliko god je to u njenoj moći. Na sve to, neće dozvoliti da bude pod staklenim zvonom. Celi video možete da pogledate ovde

Preporučeno