Danas od 18 sati je na progamu sahrana Kraljicew Elizabete II, a prema poslenjim informacijama biće najskuplja u istoriji svih predsednika i kraljeva. Iz budžeta Velike Britanije, tako će se izdvojiti 8 miliona funti za včni poočinak najdugovečnije kraljice u itoriji, koja je na tronu Velike Britanije provela punih 70 godina. 

Na njen mesto je već se odavno znalo, došao njen sin, koji je proglašen za Kralja Čarlsa III. On je konstantno bio u senci svoje majke, a njegovi sinovi su se posvađali još pre dve godine, akda je Krlajica Elizabeta izbacila Princa harija i njegovu suprugu Megan Merkl, sa kraljevskog dvorca, te im oduzela sve titule koje su imali do tada. 

Ono po čemu je još postao poznat je to da je oženio Kmilu, sa kojom je bio u vezi, odnosno varao je tadašnju princezu Dajanu sa njom. Baš iz tog razloga nije nikako omiljen u engleskoj javnosti. Njihov brak je uvek privlačio i pažnju svih medija, a danas govorimo o jednoj poslastici za koju verujemo da niste znali do sada. Kralj Čarls danas ima 73 godine, i morao je da čeka punih 70 godina da preuzme Engleski tron. Tek danas, 7 dana nakon smrti Kraljice Elizabete II, može malo da dođe do daha, a ono što svtska javnost jako malo zna je to, da Kamila nikako ne živi sa njim, nego živi odvojeno od njega.,, Naime, ona živi na imanju Rj Mil,m dok je on smešten u Hajgrovu. Ona je ovo imanje inače kupila 1996 godine, i to nakon razvoda od Endrju Parkera, koje je platila 850 hiljada funta koje je dobila nakon samog razvoda. 

Preporučeno