Mi u nastavku našeg današnjega članka malo pišemo o članovima žirija Zvezdi Granda, o kojima se baš toliko i ne piše u samoj javnosti. Marija Šerifović, Snežana Đurišić, Ana Bekuta, sve su one svako malo u medijima, a o Aleksandru Miliću Miliju se baš toliko i ne piše u medijima. Takav je i po prirodi, jednostavno se ne voli isticati u prvi pln, što smo najbolje mogli da vidimo i u samim Zvezdama Granda.

Međutim, Mili itekako ima razloga da se promoviše, jer je poznati kompozitor, muzičar, pevač, i ne zovu ga bez razloga srpski Prince. Jako je potkovan, a ono što šira publika nije uopšte znala jeste to,da on uopšte nije iz Srbije, nego iz susedne Hrvatske, konkretno iz Osijeka, a početkom ratnih dešavanja sa roditeljima je izbegao u Srbiji, gde faktički i počinje njegov autorski rad.

Iz Srbije, odlazi u Češku, konkretno u Prag gde završava studij Ekonomije. Kako je nedavno izjavio za srpske medije, jedno vreme je živeo i u Sarajevu, gde je imao jako dobru saradnju sa Goran Bregovićem.

Verovali ili ne, Mili je svoj prvi veliki hit napisao sa samo 19 godina, i to pesmu “Ja ne pijem”, koju je otpevao u to vreme Hari Varešanović. To mu je samo bila odskočna daska za daljnju karijeru, jer sledi poziv od Cece Ražnatović, koji nema šanse da se odbije ni u bilo kojem slučaju. Nakon toga sledi haris Džinović, Halid Bešlić, a nakon toga osniva i “Miligram bend”, koji je pokorio celu javnost. Evo kako je izgledao sa kosom. 

 

Preporučeno