Pevačica Ana Bekuta i njen muž Mrka su jedan od najpoznatijih bračnih parova u Srbiji, i njih dvoje su pored Kemiša i Zorice sigurno jedan od najskladniji parova na celoj estradi. Već duži niz godina je pevačica Ana Bekuta ma javnoj sceni, a njene pesme znaju i nove generacije, a poslednjih par godina se skrasila u ZVezdama Granda gde je možemo gledati svake subote uvečer.

Veliki broj naroda ceni rad i trud Ane Bekute, a posebno to što je jedna od retkih pevačica koja na javnoj scenij nije imala nikakve sukobe niti skandale. Celu karijeru je izgradila na samo lepim i dobrim pesmama. Također, ona je već nekoliko godina u sretnoj i uspešnoj vezi sa Mirskom i njih dvoje su odraz jednog lepog, skladnog i porodičnog života.

Ali, svakom skladnom životu uvek dođe kraj, a neki dan u javnosti su dospele slike na kojima se vidi kako Mrka neko vreme već piše sa jednom mladom studenticom koja studira trenutno u Beogradu, i to zamislite oni se dopisuje preko društvene mreže Facebook.

Ono što se moglo primetiti jeste prepiska je bila dosta neukusna s obzirom da je on ipak dosta stariji u odnosu na neku devojku, nudio joj je čak i da imaju intimne odnose, a kada mu je ona rekla da ima Anu, on je rekao da je njeno vreme davno ispuhalo. Oni su skupa već 8 godina i kako je izvor blizak ovom paru otkrio Bekuta je dosta povređena, njihova svađa je bila žestoka ali su ipak ostali skupa. Koje je vaše mišljenje o pevačici Ani Bekuti i njenom zaručniku Mrki? Pišite nam u komentar mišljenja.

Preporučeno