Još od prošloga ljeta, bilo je svima poznato da ne štimaju baš najboljhe odnosi Anastasije Ražnatović, te cijele porodice Gudelj. Sve je krenulo od Svejtskog prvenstva u Kataru, kad aje bilo evidentno da Anastasija uopšte nije na istoj strani tribina, kao Gudeljova majka i sestra, što je sve začudilo. Na sve to, kada su se otpratile sa Instagrama, nikome ništa nije bilo jasno. 

Međutim, sada kada je ostala u drugom stanju, stvari su se polako krenule mijenjati, i to u Anastasijinu korist. Mlađi brat Nemanje Gudelja odnedavno je tema domaćih portala, a kako se slažu Anastasija Ražnatović i Dragi Gudelj jedna je od tema o kojoj se stalno piše, jer nije tajna da je obitelj raspala, ali ne lezi vraže, ipak još uvijek ima nade za ovu porodicu. Iako se ženskoj članici Gudelj, majci Tašinog izabranika Olivere i sestri Vanji trudna snaja nije dopadala, očigledno to nije uticalo na brata Dragišu da promeni mišljenje o njoj i koristio je svaki trenutak da bude uz nju. O tome svjedoče i zajedničke slike koje često dijele na društvenim mrežama, a sinoćnja najnovija je ona sa tribina stadiona “Ramón Sánchez Pizjuán”, gdje su nas u toplom timu zdušno predstavljali brat Nemanje Gudelje i trudna Anastasija.

Naime, Sevilla je stigla do finala Europske lige u Budimpešti protiv Juventusa, a Nemanjina najveća podrška bili su njegov brat i njegova voljena supruga, koji nisu mogli sakriti radost i oduševljenje, ponos, a pune tribine su samo podgrijavale ionako ludačku atmosferu. Na njenom “Instagramu” pojavljuju se prekrasne slike sretnog stanja buduće majke i načina na koji ona voli, posao sa kojim se bavi Nemanja. Sportski odjevena i bez trunke šminke bodri Nemanju i njegovu ekipu, a osim komplimenata pratilaca za njen izgled, ima i onih koji je hvale za savršen odnos sa sve popularnijim Dragišom, koji nema nikakvih tajni, jer mu je itekako drago mu je što će uskoro postati stric.

Preporučeno