Kada je u pitanju naša estrada, ona je prepuna prelepih ali i jako tužnih i ružnih priča i sudbina, te je jasno da su neki pevači i pevačice stvarno imali mnogo sreće tokom svojih karijera, dok je neke, unatoč velikom talentu, stalno pratila neka zla sudbina, pa su neki od njih živeli zaista teške živote koje su i završili na ne baš lep način. Pa je tako jedan nekada popularni pevač folk muzike Nino Rešić preminuo 2007. godine, a detalji oko njegove smrti i dan danas je jako interesantan javnosti.

Ono što je poznato u javnosti jeste da njegova ćerka Sandra, koja isto tako pokušava da se bavi pevanjem, već nekoliko godina delom rijalitija Zadruga, a jendom prilikom je i popularni Kristijan Golubović otkrio nekoliko detalaja iz svog poznanstva sa ovim pokojnim pevačem, pa je pred kamerama i pred drugim Zadrugarima rekao i ove stvari:

“Rešićkinog oca sam našao bačenog u svinjcu. Ja došao kao klinac, autoritet, i kažem: “Šta čoveka maltertirate?!”, jer sam ja imao nešto protiv tog jednog. Slagaću, Ćuprija ili Paraćin, tu je negde neko selo bilo… Bila je malo tada i ratna klima, i hteli da ga omalovaže, čovek ode i pevao… Kaže: “Ja bih da idem”. “Kako da ideš, bato? Mikrofon u ruke!”.

Grogoću svinje, čoveku stvarno bilo neprijatno. Preplašio se, neka žena javi, društvo sedilo sa mnom. Javili, kaže: “Treba jednom čoveku”, “Ko je?”, “Nino”… Dotrčim, povadimo pištolje, pitamo gde je čovek, a on u svinjcu tamo… Pevao, pa ga vratili nazad u svinjac. Spasao sam ga od poniženja i svega”, rekao je popularni kriminalac Kristijan Golubović.

Preporučeno