Kristijan Golubović je uspeo za nešto maalo manje od 7 dana da napravi u Zadruzi sve ono što sse od njega očekivalo. Njegovv fizički duel sa Urošem, an ju tjub platformi ima skoro preko 2 miliona pregleda Podsećamo, on je pre par dana stao u odbranu Adama, kojeg je Uroš maltretirao, a kojeg je kasnije bukvalno iscipelario, a obezbeđenje je sprečilo ga da se ne dese puno veće posledice.

Na to sve, stao je na stranu hrvatskog takmičara, te je osuo paljbu p oIvanu Marinkoviću i njegovoj bivšoj ženi, koju je nazvao i nark*maankom. Pomenuo je svakako i Miljanu Kuličć,a evo šta je konkretno i rekao:”“Vređaju dečka, p**ka vam materina, samo ih slušam kako uvijaju! Onaj alkoholičar, bez jetre propali, on koji je smrad. J*bo sam mu Gocu Tržan, pre sto godina, narkomanku!”, rekao je on pa dodao: “Smrdljivko jedan, dečka diraju, gledam dečka, ne valja im, zato što peva? Miljana je sr*la po njima, kao p**ke su ćutali, a znaš koji su honorari, slepci!”, rekao je. 

Sa druge strane, napolju, dok Kristijan i ne zna, oglasila se i Goca Tržan koja kaže i tvrdi, da Kristijana nikada u životu nije niti videla. “Ja zaista ne znam o čemu se radi tu. Ja tog čoveka, nikad u životu nisam upoznala, a kamoli imala nešto sa njim. Pošto su to nemoćni muškarci u pitanju, koji ne mogu da se pobiju, nego se ponašaju kao kokoške, ništa me od njih ne čudi. Samo bih zamolila, da me više ne uvlačite u taj mulj. Takođe, bih dodala da ce te tvrdnje koje je izrekao na moj račun, morati da dokaže na sudu, jer ja kap alkohola nikad nisam okusila u životu, ali hvala Bogu dobro zarađuje od blamiranja u Zadruzi, pa će imati od čega da plati”, izjavila je popularna Goca Tržan.

 

Preporučeno