Dosta je ljudi već zaboravilo na veliku sagu koja se odvijala u Srbiji prošlo leto, kada je popularni srpski pevač bio u jako velikim problemima, i kada je imao velika suđenja, zbog parnice koju je protiv njega podnela njegova bivša ljubavnica iz 70 tih godina prošlog veka, i koja ga je optužila da ne želi da prizna njihovog sina, koji danas ima 33 godine.

Ime je njegovo Devon, a žive zajedno u Americi celi svoj život, on ima privatni biznis, i novac mu apsolutno nije potreban, ali želi da udovolji svojoj majci i da napokon pravda istera na čistac, to jeste da napokon doobije prezime od svog oca, jer je on u stvari njegov biološki otac. Međutim, Miroslav Ilić ova suđenja nije nikako shvatio kao nekuozbiljnu stvar, te je mislio da će na kraju moći izvući, ali kako su se ričišta redala, on je bio sve u lošijoj pozicji.

On je na poslednjem suđenju bio sateran u sami ćošak, i morao je da ide na DNK analizu, dao je svoje uzorke, a na sve to morao je da plati svojoj bivšoj i sinu putne troškove dolaska iz amerike u Beograd, koji su jako skupi. Mirjana Antonović je bivša ljubavnica Miroslava Ilića tako je ponovno stigla u Beograd iz Amerike, gde živi. Na Facebook stranici je Mirjan jako često oglašava, otkrila da je stigla u srpski prestolnicu, te da je ovaj put gost kod pevačice Lepe Brene, a pošto je bila jako umorina, odmah je otišla na spavanje.

“Stigla sam u Beograd, kod Lepe Brene sam, legla da se malo odmorim samo pola sata. Probudim se ja, mislim jutro tek ono 10 uvečer, svi otišli na spavanje, pa šta sad da radim?” Ona se jako brzo snašla i bacila se na klopu, a početkom sledeće nedelje ide novo suđenje.

Preporučeno