Siniša mihajlović je definitivno u top 10 fudbalera u poslednjih 20 goddina što se pojavio na balkanskoj fubalskoj sceni. Podsećamo, za one malo mlađe, on je b io član zlatne generacije Crvene Zvezde iz 1991 godine, koja je postala prvak sveta i Evrope, što nijedna ekipa sa balkana nikada više nije uspela da uradi.

On je početkom ratnih dešavanja prešao u Italijansku ligu fde je igrao za nejveće ekipe sa “ćčizme”. Lazio, Roma, Inter, sve su to ekipe u kojima je nastupao popualrna miha, a poslednje 3 godine, on je trener italijanske Bolonje. Međutim, pre 2 godine on je oboleo, dobio je leu*emiju, a odmah je morao da ide na lečenje. Krenuo je proces zračenje, a popularni Miha je poprilično pao sa kilažom ali je na kraju ipak pobedi obolest.

Međutim, bio je ponovo na klupi Bolonje, nekih godinu dana, a onda pre par meseci zlokobna bolest se ponovo vratila. On je ponovo krenuop na proces lečenja, te se ponovo vratio na početku prvenstva na klupu Bolonje, ali je u prva 4 kola, osvojio samo 2 boda, te mu je Uprava dala ultimatum da mora da krene sa boljim rezultatima. iako je bolestan, i izgleda poprilično loše, ali opet kapitalizam je takav, da rezultati moraju da dođu.

Podsećamo, on zajednno sa suprugom ima i dve ćerke, a jedna od njih mu je nedavno podarila i unuka, tako da je Siniša postao i deda, i njegovoj sreći jednostavno nema kraja.

Preporučeno